Kom warm de winter door met parajumpers

Ben jij ook helemaal fan van parajumpers? Of heb je er misschien nog nooit van gehoord? Het zou helemaal niet gek zijn als je denkt dat parajumpers staat voor parachutespringen. Het eerste deel van het woord parachutespringen zit namelijk al in het woord parajumpers en jumpen is in het Engels springen. Alleen zit je er wel een beetje naast als je parajumpers vergelijkt met parachutespringen. Het zijn namelijk jassen! Dus nog een keer de vraag, ben jij ook helemaal fan van parajumpers? We nemen je mee in de voordelen van de jas!

Houdt je lichaam warm tijdens de koude winterdagen

Parajumpers zijn dus jassen, waarschijnlijk zie je er mee mensen mee lopen dan je denkt. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten maten, kleuren, maar ook verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan Stone Island, Tommy Hilfiger en Scotch & Soda. Je bent ze dus al vaker tegengekomen dan je denkt, maar waarom loopt iedereen graag met deze jassen? Het heeft er vooral mee te maken dat ze lekker warm zijn en comfortabel zitten. Het is dus een heerlijke winterjas die je goed warm houdt tijdens de koude winterdagen. Maar je hebt ook parajumpers die je in de zomer aankunt, deze zijn dan minder gevuld!

Een stukje geschiedenis over de parajumper 

Sommige mensen hebben het idee dat wanneer ze met een parajumper rondlopen, dat ze een vuilniszak aan hebben. Maar dat is natuurlijk helemaal niet waar. Waar komt het design van deze jas dan precies vandaan? Toch niet van een vuilniszak? Nee, natuurlijk niet. De designer van deze jassen heeft zich laten inspireren door reddingswerkers in Alaska. Met parajumpers kunnen ze tijdens de extreme kou toch mensen helpen in nood. Uiteindelijk heeft de designer het wat aangepast aan zijn stijl en voila, zo zijn de parajumpers ontstaan. Dus schroom niet en ga snel naar de winkel om daar jouw parajumper te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *